Welke startups gaan hacken?

StartupFest Europe is gisteren gestart met een spectaculaire opening en ik had het genoegen om erbij te zijn. Een mooie opwarmer voor ons event tijdens StartupFest op 27 mei a.s.: de Dutch Construction Hackathon. We verwachten ruim 30 startups en innovators die hun tanden zetten in de opgaven van de opdrachtgevers. Ben je nieuwsgierig?  Hier alvast een paar namen: Repurpose, Bouw7, Creëer, Cybe, Oadis, Slimbreker, Cat Europe, Nnergy, Smakerij, Stonecycling, Fieldfactors, Wegenscanners, Dutchlotus, Zowizo, Karbonik, The Form Foundation en Bike-intel. Wil je weten wat ze gaan doen? Zie de challenges op www.DutchCH.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s