2018: het jaar van de ongoing hackathon

Startupbouw heeft door de jaren heen diverse events mogen organiseren voor startups en corporates. Dat was heel gaaf en het begon te knagen: waarom laten we iedere keer een vliegtuig (lees: event) de lucht in, om het vervolgens weer te laten landen? Moeten we niet een doorlopende vlucht gaan organiseren? Dat kost minder energie en het biedt meer partijen de gelegenheid om wanneer het uitkomt aan te haken. Dat resulteerde in een bijzondere samenwerking met Jaarbeurs (de partij mega events organiseert op een prachtige plek in Utrecht), Economic Board Utrecht en Startup Utrecht (twee partners die de startupscene op hun duimpje kennen). Hoewel het Utrechts klinkt, hebben we landelijke focus. Op 25 januari, tijdens de Gevelbeurs, vindt de eerste hackathon plaats. Vanmorgen sprak ik al een eerste opdrachtgever met een heel aantrekkelijke opgave, dus dat belooft wat te worden. Houdt de beursagenda van de Jaarbeurs maar alvast in de gaten, want daar gaan we op aansluiten. 2018 wordt helemaal ons jaar! Doe je mee? Lees meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s