We love hackathons

Grote uitdagende vragen houden ons bezig. Hoe verkleinen we onze CO2 footprint? Hoe gaan we om met wateroverlast? Of met hittestress? Hoe verduurzamen we onze woningen en gebouwen? Hoe gaan we om met leegstand en krimp? Speciaal voor deze opgaven binnen het ruimtelijke domein organiseren we hackathons. En die leveren bijzonder waardevolle antwoorden op!

We love hackathons! Waarom? Hackathons zijn super effectief in het verbinden van startups en innovators aan opdrachtgevers met complexe opgaven. Iedereen die een hackathon heeft ervaren, kan het bevestigen: het is een energiek, creatief en doelgericht event dat zeker leidt tot  resultaten, nieuwe manier van samenwerken tussen organisaties, nieuw netwerk en inspiratie. Onze volgende hackathon vindt plaats op 24 januari tijdens de GEVEL beurs in de Ahoy in Rotterdam. Binnenkort meer informatie over deze eerste hackathon van het jaar! Wil je nu al meer weten? Neem contact op met ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s